Produsele fast-food care arată la fel şi după 6 luni!

Gândul.info a făcut un experiment interesant, în ceea ce priveşte industria de tip fast-food din ţara noastră, luând ca exemplu cea mai de succes marcă de fast-food, şi anume McDonald`s. Au cumpărat un hamburger şi o porţie de cartofi prăjiţi,pe care le-au păstrat la temperatura camerei timp de 6 luni. Credeţi că s-au stricat?

 În imagine puteţi observa porţia de cartofi prăjiţi cumpărată inţial din McDonald's. Această porţie a fost cumpărată pe data de 14 octombrie 2010 şi a fost lăsată timp de 6 luni pana pe data de 14 aprilie 2011, într-o cameră cu temperatură normală, fără să fie stropită cu tot felul de substanţe pentru a nu se altera. Deşi mucegaiul, viermii sau alte musculiţe nu au apărut pe aceasta, porţia nu şi-a modificat nici aspectul.

 După 3 zile de la cumpărare.




După 6 luni de la cumpărare.

Contactaţi de Gândul.Info, reprezentanţii oficiali McDonald's, au declarat că rezistenţa în timp a meniului "este o probă a calităţii produselor" lor: "Uscarea este una dintre cele mai vechi tehnici de conservare a alimentelor. Cele mai simple exemple sunt uscarea pâinii şi a diverselor tipuri de salamuri. Prin urmare nu este un fapt excepţional acela că alimentele lăsate în condiţii normale într-o cameră, se vor usca. Din această perspectivă, experimentul este o probă de calitate pentru produsele noastre."
Voi ce părere aveţi?
Articol inspirat din : Apropo.ro

Leave a Reply