|  | 
|  | 
Ingrediente
 1 lingurita zahar
 1 lingurita zahar
 2 linguri jumatate drojdie uscata
 2 linguri jumatate drojdie uscata
 1 ceasca apa fiarta
 1 ceasca apa fiarta
 3 cesti si jumatate de faina alba
 3 cesti si jumatate de faina alba
 jumatate ceasca faina integrala
 jumatate ceasca faina integrala
 1 ceasca lapte dulce de 1,5 % grasime
 1 ceasca lapte dulce de 1,5 % grasime
 1 lingurita sare
 1 lingurita sare
 1 lingurita ulei de masline
 1 lingurita ulei de masline
Mod de preparare
 Zaharul si drojdia se dizolva in apa fiarta, apoi se lasa 5 minute,  dupa care se adauga faina in ploaie, amestecand incet si dizolvand toate  posibilele cocoloase.
  Zaharul si drojdia se dizolva in apa fiarta, apoi se lasa 5 minute,  dupa care se adauga faina in ploaie, amestecand incet si dizolvand toate  posibilele cocoloase.
 Se adauga  laptele si se amesteca apoi cu mixerul, pana la omogenizarea aluatului,  dupa care acesta se rastoarna pe o forma cu faina si se framanta bine.
 Se adauga  laptele si se amesteca apoi cu mixerul, pana la omogenizarea aluatului,  dupa care acesta se rastoarna pe o forma cu faina si se framanta bine.
 Se lasa apoi  la cald (85C) 45 de minute, sa creasca, dublandu-si volumul, apoi se  unge cu uleiul de masline, se mai framanta putin si se lasa din nou 15  minute la cald.
 Se lasa apoi  la cald (85C) 45 de minute, sa creasca, dublandu-si volumul, apoi se  unge cu uleiul de masline, se mai framanta putin si se lasa din nou 15  minute la cald.
 Se taie  aluatul in forma de inimi, cu ajutorul unei forme speciale, din metal,  apoi se mai lasa la crescut 15 minute, acoperite.
 Se taie  aluatul in forma de inimi, cu ajutorul unei forme speciale, din metal,  apoi se mai lasa la crescut 15 minute, acoperite.
 Se coc in tava unsa la 375 C timp de 15-20 de minute, pana painicile devin aurii.
 Se coc in tava unsa la 375 C timp de 15-20 de minute, pana painicile devin aurii.





